Indian Summer "Herfst"

Reacties

Reacties

Koen

Hee Frits,

Mooi zeg! hier begint het rood en geel ook al langzaam in de bomen te verschijnen. Nu maar hopen dat het niet gaat waaien en een beetje aangenaam temperatuurtje blijft. Dan krijgen wij ook vast een mooie herfst.

Heb je al winterkleren in geslagen?

Koen

Cor

Hallo Frits de indian summer is heel mooi.Vooral waar veel loofbomen staan. Blijf je in de mijn werken of ga je nog ergens ander heen .
Nu veel plezier .

Cor

jannie

ha die frits, lang niet meer gereageerd op je berichtjes, dus bij deze. het gaat zo te lezen goed met je, wat fijn . is je wek nog leuk?
je kunt je hart ophalen aan outdoor activiteiten. ik heb begrepen dat je jezelf klaar gemaakt hebt voor een lang ski seizoen. je hebt maar mazzel met die bergen zo dicht bij. voor ons blijft het bij een weekje skiën per jaar..
well en ik zijn net terug van een vakantie in zuid italie. dat is net een groot openlucht museum. elke stad is oud en bijzonder. nu hebben wij in nl ook wel mooie steden, maar kunnen echt niet op tegen italie.
morgen start ik weer met werken. heeeel fijn. maar goed je moet werken om van een vakantie te kunnen genieten, niet? hopelijk voel jij je ondanks je werk nog steeds op vakantie in canada.
het blad valt hier al gestaagd van de bomen, nog een paar weken en dan zijn ze kaal. koninkje winter is er bijna weer. misschien gaan we schaatsen dit jaar. volgens opa wordt het een strenge winter.ja ja. we zullen zien

he frits hoop weer snel een paar van die mooie foto's van jou te ontvangen. heel veel succes, veel ski genot en tot snel horens

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Travel Active